Yaz Öğretimi derse yazılma işlemleri 18-19 Haziran 2018 tarihinde öğrencilerimiz tarafından SABİS üzerinden yapılacaktır.
Öğrenciler en fazla 3 ders veya 10 birim saatlik ders seçimi yapabilirler.
Ders seçimi yapmadan önce Öğrencilerimiz; 11 Haziran 2018 Tarihlerinden itibaren derse yazılmaların son gününe (dahil) kadar Yaz Öğretimi Ücreti Ödemelerini İŞ BANKASININ Bütün Şubelerinden, İş Bankası İnternet Bankacılığı ve İş Bankası ATM'lerinin Eğitim Ödemeleri Kısmından; TC KİMLİK NUMARALARINI Vererek/Girerek Yapabileceklerdir.
Öğrenciler Yaz Okulundan alacakları derslerin kredilerini (saatlerini) SABİS'ten öğrenip, hesaplayabileceklerdir. http://dersprogramlari.sabis.sakarya.edu.tr/ linkinden de ders saatlerini ve yaz öğretiminde açılması önerilen derslerin listesini görebilirsiniz.
Öğrenciler bankaya para yatırırken hesaplamış oldukları tutarı yatıracaklar( tutar bankada çıkmayacak).
Eksik ücret yatıran ders seçimi yapamaz.

1 saatlik ders ücreti: 20TL                              6 saatlik ders ücreti: 120TL
2 saatlik ders ücreti: 40TL                              7 saatlik ders ücreti: 140TL
3 saatlik ders ücreti: 60TL                              8 saatlik ders ücreti: 160TL
4 saatlik ders ücreti: 80TL                              9 saatlik ders ücreti: 180TL
5 saatlik ders ücreti: 100TL                            10 saatlik ders ücreti: 200TL

Diğer Üniversite Öğrencileri belirlenen ücretin İKİ katını ödeyeceklerdir.
Açılmayan Dersler ve Fazla Yatırılan Ücretler İçin Ödenmiş Olan Yaz okulu Ücretlerinin İade İşlemleri Ağustos 2018 Tarihinden İtibaren Yapılmaya Başlanacaktır.
Açılan, kayıt yaptırılan ve eğitim-öğretimi yürütülen derslerin ücreti her ne sebeple olursa olsun geri iade edilmeyecektir. Öğrencilerimizin iadelerini alabilmeleri için KENDİLERİNE AİT hesap numaralarının Sabislerinde yer alması gerekmektedir. Başkasına ait ıban numarasına iade yapılamaz.

*** NOT:Yaz okulundan ders alan öğrenciler mutlaka kendilerine ait IBAN numarasını SABİS sisteminden Hesap ayarları kısmından sisteme kaydettikten sonra aktif yap seçeneğinden IBAN numaralarını aktif edeceklerdir.

Yaz okulunda açılması planlanan derslere ve saatlerine  http://dersprogramlari.sabis.sakarya.edu.tr/   linkinden ulaşabilirsiniz.
Bir dersi 20'nin altında öğrenci seçerse o ders açılmayacaktır. Açılmayan ders yerine yeni ders seçimi Yazılma yapmayanlar veya ilave ders almak isteyenler için ders kaydı 22 Haziran 2018 tarihinde SABİS üzerinden yapılacaktır.
Açılmayan dersler yerine Sakarya Üniversitesinin başka MYO larından ders almak isteyen öğrenciler 22 Haziran 2018 Tarihinde bölümlerine dilekçeyle başvuracaklardır.Bölüm Başkanlıklarının onayı ile ders alınabilecektir.

*** Yaz okulu ile ilgili Senato Esasları, Yaz Okulu Takvimi ve Ücret tablosuna ayrıntılı bir şekilde ekte sunulan dosyadan ulaşabilirsiniz.