2019 - 2020 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Sonunda Azami Süresi Dolmuş Öğrencilerin 24-28 Ağustos 2020 Tarihleri Arasında Başvuruları Neticesinde Ek Sınav 1 Programı duyuru ekinde yayınlanmıştır.

Ek Sınav 2 >> 7-10 Eylül 2020 Tarihleri Arasında Olup >> Ek Sınav 1'e Başvuru Yapıp >> Sınavdan Başarısız Olan Öğrenciler Girebilecektir (Ek Sınav 2 Programı İlerleyen Tarihlerde İlan Edilecektir)

EK SINAV 1: 31 Ağustos 2020 - 6 Eylül 2020 Tarihleri Arasında >> Sınava Gireceğiniz Dersin Öğretim Elemanına Mail Yöntemi İle Yapılacaktır.

Not: Sınava Gireceğiniz Derslerin Öğretim Elemanlarına Ait Mail Adresleri Sınav Programındadır. Sınav Saatinden Önce Dersin Öğretim Elemanına Mail Atınız ve Sınav Hakkında Bilgi Alınız.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ortak Dersler (Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, İngilizce ve Bilgi Teknolojileri ve Kodlama) Ek Sınav 1 Soruları (Ödev - Sınav Yerine Geçen): https://odb.subu.edu.tr/tr Adresi >> Duyurular Kısmından Temin Edebilirsiniz.  (İlerleyen Tarihlerde Yayınlanacaktır)

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Dersi Ödevi (Ek Sınav 1 Yerine Geçen) Gönderilecek Mail Adresi: aiitkoordinatorlugu@subu.edu.tr Adresine Gönderebilirsiniz.

Türk Dili Dersi Ödevi (Ek Sınav 1 Yerine Geçen) Gönderilecek Mail Adresi: turkdilikoordinatorlugu@subu.edu.tr Adresine Gönderebilirsiniz.

Bilgi Teknolojileri ve Kodlama Dersi Ödevi (Ek Sınav 1 Yerine Geçen) Gönderilecek Mail Adresi: btkkoordinatorlugu@subu.edu.tr Adresine Gönderebilirsiniz.

İngilizce Dersi Ödevi (Ek Sınav 1 Yerine Geçen) Gönderilecek Mail Adresi: ingilizcekoordinatorlugu@subu.edu.tr Adresine Gönderebilirsiniz.

Sınavlar Sonunda Mezun Olacak Öğrencilere Diplomaların Teslim Tarihinin Başlangıcı:  19 Ekim 2020 Pazartesi