30 iş günü stajı (yaz stajı) yapacak öğrenciler aşağıdaki tarihler arasında başvurularını ve stajlarını yapabileceklerdir.  Yaz okulunda ders almayacak olan öğrencilerimiz stajlarını 6 Temmuz - 21 Eylül 2020 tarihleri arasında yapabileceklerdir.

Yaz okulundan ders alacak öğrencilemiz için ise; staj başvuru tarihleri 13-14 Ağustos 2020 tarihleri olup; stajlarını 24 Ağustostan itibaren yapabileceklerdir. Ancak haftada en az 4 gün işyerine gitmek şartı ile yaz okuluyla birlikte staj yapılabilecektir.

Staj Başvuru Formunu, formun arkasındaki işlemleri takip ederek doldurunuz. Formlarınızı kimlik fotokopileriniz ile birlikte bölüm başkanlarınıza eposta ile ulaştırınız.

Not: Tüm derslerini vermiş ve ortalaması 2,00 üzerinde olup ders seçimini yaparken stajını seçmiş ve mezun durumunda olup sadece zorunlu yaz stajı kalan öğrencilerimizin Staj Muafiyet dilekçesi ile Bölümler Sekreterliğine (ikacmaz@subu.edu.tr) resmi e-postaları (subu.edu.tr uzantılı) başvurmaları gerekmektedir.